Jag är hemma sjuk. Har fått vad jag antar är halsfluss. Det gör så pass ont att svälja, att hela kroppen krampar för nån sekund varje gång. Däremot har jag väldigt lite feber, ibland ingen alls. Ska det vara så? Hur som helst mår jag inget vidare.

Såhär ser man ut då. Om ni undrar varför jag ser så blek ut så är det för att… jag ser ut så. Minns att en läkare skulle känna på magen en gång när jag var där på hälsoundersökning, och utbrast ”du är ju vit som ett lakan!”

2013-11-08 14.16.21

I natt drömde jag en märklig sak förresten. Jag och en massa ungar var hemma på filmkväll hos min mamma och hennes man. En av ungarna tittade så intensivt på filmen att han hällde cola i både glaset och i skålen med godis. ”Men ditt retard” sa jag, varpå alla blev förbannade och sa att man inte säger så. Då blev jag ledsen och gick hem. ”Jag ska ta livet av mig!” skrek jag, och gick ut och lade mig i skogen. Sen vaknade jag, fullt levande.

2 kommentarer

  1. genus SCHMENUS Svara

    Det verkar dumt och tråkigt att ligga hemma med halsfluss. Jag har för övrigt fått EXAKT samma kommentar av en läkare gällande blekheten med, hen gav sig inte förrän jag lämnat ett blodprov. Mycket märkligt.

Skriv ett par väl valda ord vettja!