Idag var jag utbildnings-Daniel. Det började en ny kille på jobbet, så jag lärde upp honom litegrann om de olika systemen och rutiner och hej och hå. Trevligt med nytt folk. Alla har klagat på att jag inte skriver här tillräckligt ofta, så de tyckte jag skulle skriva om det. Så nu gör jag det.

Måste för övrigt säga att det är farliga saker att titta på House M.D. på kvällen. Tittandet fick mig att kolla upp alla intressanta sjukdomar på wikipedia. Wikipedia lärde mig om alla symptom. Allt var jättespännande. Förutom att min egna, långt gångna, hypokondri inbillade mig att jag hade fått allt det där. Men jag ska ändå se alla tre säsonger, det är för bra för att missa.

… Och ja, jag ska försöka skriva här lite oftare. Får skriva om allt som faller mig in. Se där, en fluga! En tjej som går ner i spagat på tv! Jag fick en blå klubba hos pizzabagaren! För fan Hedlund, har du inte hört Hasse Telleman i radio? Låt käften glappa!

Skriv ett par väl valda ord vettja!