Det här är min katt. Han är anställd som sällskapskatt här. Han har svans. Jag har haft honom i snart ett år nu, fick honom av min morbror förra hösten eftersom han hade gått ensam ute en längre tid utan någon som rodde om honom. Vi har blivit riktigt bra kompisar faktiskt. Så bra att han numera kallas ”kompisen”. Antingen det eller ”bebisen”. Eller helt enkelt ”Mahatabuddin Salahuddin”, döpt efter en kund på jobbet. Salahuddin eller Saladin fungerar också. Kärt barn har många namn i alla fall.

Idag tittade jag och Hanna honom i örat. Ja, han har en ID-märkning där alltså, vi gjorde det inte för att stilla någon unik fetischtörst eller så. Lite märkligt det där, har aldrig ens tänkt på att han har en märkning där förut. Hur som helst, vi tog numret och sökte i kennelklubbens ägarregister och tro fan att vi hittade honom. Vi mailade registret, så förhoppningsvis finns det ingen ägare som vill ha honom.

Svart/vit, kommer från samma ställe där min morbror hittade honom, är tydligen 8 bast (jag hade tippat högst 4), och heter… Snose! WHAT?! SNOSE! Vad är det för namn? Salahuddin McMjukosts riktiga namn är Snose… Helt sjukt. Varför har han inte sagt något?

Nåja. Han ska med till Bålsta, och det med jämt. Människorna som övergav honom kan känna sig blåsta på ett stycke Snose.

1 kommentar

  1. Hahahaha.. Snose! Gu va roligt, tufft att ni hittade honom där!

    "Han har svans.".. hahaha.

Skriv ett par väl valda ord vettja!