Okej, märklig dröm inatt.

Jag drömde att jag var ute på mina morföräldrars sommarställe, tillsammans med ett stort gäng ungdomar. Det var kväll, och nån slags fest, och jag var sinnessjukt kissnödig. Av nån anledning var toaletterna upptagna, och det var daggstänkt gräs utanför så jag ville inte heller gå ut. Till slut gick jag ut på verandan och pissade på golvplankorna där, varpå jag märkte att jag syntes ganska tydligt, och utanför satt två grannar och åt frukost (mycket oklart varför de åt frukost på kvällen). De såg äcklade ut.

Sen blev jag utskälld av min morfar, på grund av urineringen. Det intressanta är att morfar gick bort för sex år sedan, och när jag kollade upp vilket år det var fick jag se att jag var på begravningen exakt sex år innan drömmen. 26/1 2008. Det var väl creepy, så säg. Så om nu morfar på nåt sätt talade till mig, förstår jag inte varför han valde en dröm där jag pissade på golvet.

3 kommentarer

  1. Jag vet inte riktigt vad din dröm försöker säga dig, men jag är tvärsäker på att det på något sätt grundar sig i ditt kvinnohat!

  2. Hej Daniel. Eftersom drömtydning intresserar mig och att jag har en extremt tråkigt kväll så har jag nu googlat över vad att kissa i en dröm egentligen betyder, eftersom jag tycker att själva kissandet var det som mest dominderade i din dröm.
    Urinera= Känslomässig befrielse, att släppa ifrån sig lagiska, döda gärningar m.m
    Att kissa i en dröm betyder att man blir av med känslor. Lättar på trycket=Lättar på känslor. Drömmar som vi försöker att gå på toaletten med den är mystiskt låst eller stängd, kan bero på behovet att kissa under natten.
    Så Daniel, vad tycker du, stämmer detta? 😉

Skriv ett par väl valda ord vettja!