Mitt stora bloggbökande de senaste dagarna (nu ser det ut som det ska göra igen, right?) har förstört lite bloggportalsfunktioner för mig, vilket gör att bloggen inte syns så mycket längre. Det ska dock fixas, och vet ni vad? När allt är igång och fungerar så ska jag bjuda på en TEASER från min bok! Ja det stämmer, den är uppe i 20 sidor nu, så ett rungande ”HA!” och en loska i ansiktet på er som inte trodde på mig.

6 kommentarer

 1. Då har du bara 80 sidor kvar, sedan har du passerat gränsen mellan novell och roman.

 2. Hej Daniel!

  Jag ser i dina tidigare inlägg att du sålt saker på Tradera. Köper du också? Gissar att du gillar att göra fynd och tänkte därför rekommendera dig att bli fan på en site på Facebook där du dessutom kan vinna pengar att shoppa för om du tipsar om bra fynd!
  http://www.facebook.com/fyndjakten
  Mvh,

  Linda

 3. Daniel Svara

  Hej Linda!

  Om du gör reklam i min blogg igen så ska jag skicka Mårran på dig.

  Mvh,

  Daniel

Skriv ett par väl valda ord vettja!