Först och främst vill jag bara säga: Mamma. Pappa. Min familj, mina kolleger, mina vänner. Resten av er som någonsin kommer att ha chans/risk att träffa mig i verkliga livet… Jag är inte säker på att ni vill läsa det här.

Det är nämligen så att jag insåg att det var länge sen jag var sådär riktigt självutlämnande. Sådär så det nästan är äckligt. Så man riktigt rodnar å mina vägnar. Och den här bloggen marknadsförs ju ibland som en självutlämnande sådan. Därför delar jag nu med mig av det här. Jag gör det för bloggen. Tar en för laget.

Okej. Såhär är det. Jag är en ung man som har väldiga problem med det som i folkmun kallas blueballs. Blåpung på svenska, om jag inte minns fel. För er tjejer och lyckligt lottade killar som inte känner till detta fenomen så kan jag berätta att det är något som uppstår när en man har haft stånd för länge, utan att få utlösning. Det låter som något en kille säger bara för att få ligga, jag vet. ”Men älskling, jag måste få komma, jag blir sjuk annars!”. Men det är faktiskt sant. Det blir kramp i blodkärlen eller nåt sånt där spännande, och känns ungefär som att få en spark i skrevet, vilket på en kille inte bara orsakar smärta där utan även illamående och ont i magen.

Det här har hänt flera gånger jag varit på dejt, och är alltid lika hemskt. Det brukar komma när det är som mysigast. Man håller om varann. Kanske pussas lite. Sånt där mysigt. Och det är då det händer. Stånd. Och det är ju inte så att man slutar mysa bara på grund av en sån trivial kroppsfunktion. Så ståndet håller i sig. Timme efter timme. Det ger sig aldrig! Ståndet är som en helt ny person i mysandet! En person som vägrar försvinna.

För några månader sen var jag på en dejt som sträckte sig från tidig eftermiddag till sen kväll. Det såg ganska lovande ut, och aftonen bjöd på både skedande och hångel. Allt under konstant erektion från min sida. Det hela ledde till att en enorm magvärk och tillika illamående kom smygande. Det blev värre och värre, tills ståndet kändes som om onda dvärgar massakrerade min prostata med spikklubbor.

Till slut fick jag gå in på toaletten och smyg-onanera. Sen kom jag ut, lugn som en filbunke, och knäckte två alvedon i förebyggande syfte.

Det hela är naturligtvis helt sjukt tragiskt. Jag har gjort mycket tårdrypande saker i mina dagar, men det här är nog mitt livs lågvattenmärke.

9 kommentarer

  • Daniel Svara

   Men jag vill inte bli sådär trött, däven och allmänt opepp på liggande som man lätt kan bli om man är nykommen. 🙁

 1. Say what now?
  Alltså varför hade du stånd av en dejt? Hur lyckas man ens, behöver testa.

  • Det är väl normalt att man får okontrollerat stånd om man har mysigt på en dejt? Det är en normal kroppslig reaktion liksom. Är väl antagligen du som har potensproblem, eftersom du undrar hur ”man lyckas” med det.

   Sluta håna Daniel för något han inte kan kontrollera, din tönt.

 2. i feel you, bro Svara

  Sitter på bussen hem. Har det värsta blue balls jag någonsin haft!! Det är hemskt. Jag förstår dig helt och hållet, bro

 3. I know that feeling man, det gör ont som SATAN, jag tog två Alvedon och sprutade kallt vatten på ”säcken” och sen hade jag is på den, det är förjävlig dethär. Be strong!

 4. Blue ballboy Svara

  För att inte missa tåget så fick jag avbryta ett längre morgonmys som var nära till samlag. Nu sitter jag ihopkurad som en liten pojke som har slagit pungen i cykelstången. Har dock läst att man ska massera kulorna innan man kliver in i matchen för att mjuka upp muskeln, den muskel som skapar kramp och smärta.

 5. Ett värre öde än så Svara

  Jag hade spenderat en natt med en tjej jag då var ihop med. Vi hade det trevligt och erektionen var inget konstigt. Vi hade inte sex pga mens. Vaknade morgonen efter och skulle följa henne till bussen. Jag hade tidigare på kvällen känt mig lite illamående i magen och spänningar i ljumskarna. Jag misstänkte att det var pungen, men hade aldrig hört om fenomenet. Jag följde henne ut och jag började må mer och mer illa, men jag sa ingenting. Vi gick in i en affär och precis när jag ska betala så svartnar det för ögonen för att sen vakna upp med halva personalstyrkan, några kunder och min flickvän ovanför mig. De frågar hur det är fatt och nu vet jag vad som hänt, men drar på med en vit lögn som ”jag vet inte” eller ”måste vara blodsockret”. Jag kunde inte röra mig på ett tag, men sen fick jag gå hem och ha den mest smärtfulla utlösningen jag någonsin känt. Man jobbar i motvind också eftersom den inte har lust att spela med och ligger och vilar. Smärtorna låg kvar i någon timme innan det släppte och jag igen var på benen. Det är som du själv säger i inlägget svårt att förklara eftersom ”Det låter som något en kille säger bara för att få ligga”.

  I helgen träffade jag en tjej och jag kände hur det började spänna efter precis samma händelse. Jag berättade läget och nu i efterhand håller jag tummarna på att hon inte tänker ”Det låter som något en kille säger bara för att få ligga” för henne kommer jag träffa igen.

  Så till alla, det finns på riktigt!

 6. Pingback: Varför får jag inte fler besökare på bloggen? | Daniel Werner - Den unge Werners lidanden

Skriv ett par väl valda ord vettja!