otrogentjej

De senaste veckorna har jag småpratat lite med en tjej på ett icke namngivet community jag hänger på. Inte särskilt mycket egentligen, men nåt meddelande här och där. Hon visade rejält med intresse (kan inte påstå att det varit besvarat) och bubblade nåt om att komma hit och överraska mig. Hon visade upp min adress som hon stalkat fram, och sa att hon kanske skulle titta förbi. ”Gör det. Jag har kikhål i dörren.” tänkte jag. Men det hela rann som tur var ut i sanden.

En sak har dock förbryllat mig lite. Hon har tokraggat på mig, men ändå står det ”sambo” på hennes profil. Jag frågade varför, och fick svaret att hon är singel men har en sambo. ”Men då brukar man ju inte skriva det under civilstatus” sa jag, men det brukar man tydligen visst enligt henne.

Ikväll lade hon till mig på Skype, och jag fick därför hennes fullständiga namn. Nyfiken och stalkig som jag är gick jag naturligtvis raka vägen till ansiktsboken. Där möttes jag av att hon är i ett förhållande med någon snubbe.

Jag: Du… Eh… Kan du förklara varför du är öppen för en massa heta aftnar när det på Facebook står att du är i ett förhållande?
Hon: Haha, det är ett skämt-förhållande.
Jag: Öh, okej. Men du har skickat ett hjärta till honom för senast tre veckor sen? *thank fuck för öppna profiler*
Hon: Ja, brukar man inte det? Nära vänner.
Jag: … Nä det brukar man nog inte. :’)
Hon: … Okej jag har en pojkvän, men jag har mina behov. Enklare att ljuga än att förklara.
Jag: Haha, okej. Well. Då tycker jag synd om honom måste jag säga. Jag tänker inte vara del av nån otrohet.
Hon: Okej ha det bra. *block*

Det är väldigt lockande att berätta för pojkvännen om hennes strapatser med andra killar. De har knappt varit ihop i ett halvår liksom. Men å andra sidan vill jag inte lägga mig i. Det är trist att han kommer i kläm, men det känns fel av mig att springa och skvallra som en annan Bror Duktig. Sanningen kommer nog fram så småning om.

Dessutom kan jag ju ha detta som hållhake. Hon har ju trots allt min adress. Kommer hon hit och mördar mig så berättar jag! HAHA! Oh… Wait.

5 kommentarer

  1. Bra gjort! Finns så många oärliga människor därute- det enda man kan göra är att försöka att så bibliskt som bara möjligt ”behandla andra som man själv vill bli behandlad” haha.

  2. Skum titel. Varför skulle det inte finnas grisiga tjejer?

    • Det var ett sånt där litet skämt, som anspelar på att killar i allmänhet brukar anses vara det grisiga könet. :’)

  3. Visst låter det ’grisigt’ vid en första anblick, men de kanske har ett öppet förhållande? Kanske låter som något från glada 60-talet, men det är inte helt ovanligt idag.

    • Sant! Men då förstår jag inte varför hon var tvungen att ljuga och uttrycka sig som hon gjorde (typ ”men jag har mina behov”). Hade hon sagt att hon hade ett öppet förhållande hade jag förstått. Fast det lär inte ha blivit någon erotisk stund ändå. :’)

Skriv ett par väl valda ord vettja!