Fortfarande inget Wii U skickat, sådär en timme innan deadline (posten går 16, efter det är det omöjligt att få nånting dagen efter). I tyst desperation gick jag in på deras Facebook-sida, där jag till både fasa och förskräckelse får läsa om flera kunder som varit i kontakt med CDONs kundtjänst, och av dem fått information att det inte finns några fler Wii U i lager. Dessa är slut sen länge. Spännande, eftersom jag pratade med en kundtjänstmedarbetare som glatt svarade att jag – om inget oförutsett händer – skulle få min konsol imorgon.

Så det blir ingenting förrän nästa leverans kommer, och detta kan de inte svara på när det sker. Om jag inte hade avbeställt min bokning hos Webhallen hade jag haft en konsol imorgon, men nu är det slutsålt även där – liksom hos alla andra nätbutiker.

Nu ska jag åka och bajsa i deras postbox.

1 kommentar

  1. Samma problem här, CDON är totalt värdelösa. Ring och skäll på dem imorrn.

Skriv ett par väl valda ord vettja!