Jag läser Schulman och gängets bloggar på 1000 apor. Bland annat Praktikant-Amandas. Hon har iaf en kompis som heter Anna, och en dag bestämde de sig för att lotta ut en dejt med denna Anna. Notera att detta utspelade sig för några månader sedan, så därför bestämde jag mig för att ge det ett försök.

Eftersom jag gör allt för er, kära läsare, så tänkte jag denna afton ta och publicera mitt mail till Amanda. Ocensurerat och allt! Läs hur jag helt ogenerat ber om att få dejta en flicka jag aldrig träffat förut, med hjälp av vad som mycket väl skulle kunna vara världens finaste beundrarbrev.

Tjejer – jag förstår att det rinner till en hel del av nedanstående text, men jag vet inte om jag är upplagd för frierier just nu. Ni får lägga in en ansökan så får vi se hur det blir i framtiden. Jag lovar inget. Och killar? Tror ni att jag kan lära er ett och annat om hur man skriver beundrarbrev så tror ni helt rätt. Hör av er, så skickar jag en offert. Men jag är inte billig, det ska gudarna veta.

Hej!

Jag vill gärna se Anna på tu man hand.

Varför? För att jag spenderade en hel fråga i din frågestund på att be dig hälsa till henne! Nu hade man väl mer eller mindre ett oändligt antal frågor att tillgå, men det låter mer romantiskt om vi tänker oss att jag använde en av ytterst få ovärderliga frågor på henne. Som att hitta anden i lampan och använda sin sista önskan till att göra honom fri. Bara jag och Aladdin som gör sånt, typ. Och Aladdin är upptagen med Jasmin ryktas det om.

Men ja, förutom det tycker jag att hon verkar vara jäkligt smart och rolig. De viktigaste egenskaperna som finns. Och sedan är hon ju helt tokigt söt… Om jag nu inte är alltför ytlig om jag säger det. 😀

Så, vem är jag? Jag är en grabb som fyller 23 i år. Bor tyvärr inte på nåt flashigt ställe, utan i Huddinge. Hoppas det går bra ändå. Rätt lätt att ta sig dit trots allt, buss i en kvart, sedan byte till hundspann i 45 minuter, och sedan en frisk promenad på ett par timmar så är man där! Voila!

Om dagarna jobbar jag på en låg bredbandsleverantör (bara det ger ju utrymme för flera dagars mobbing, men det får jag bjuda på). Sitter och får in massa tekniska ärenden, pillar i massa nördiga system, och får prata med en massa kunder som inte har någon som helst verklighetsuppfattning. Hur som helst trivs jag tokbra.

Jao… Vad ska man säga mer? Jag är snäll. Ganska rolig, vilket jag hoppas att jag lyckats få fram i denna text. Ingen yxmördare. Kelig, och behärskar skedandets ädla konst. Väldigt romantisk (så pass att det ingår i min bloggtitel – DÅ jäklar är man romantisk!). Så har jag katt också, han heter Salahuddin (döpt efter en kund på jobbet, bara för att det var det fulaste namn jag nånsin hört – hihi!).

Men huvudgrejen är iaf att jag är väldigt romantisk och kelig av mig. Så om Anna är en iskall machokvinna, som tappat förmågan till närhet efter sina tretton år i ett vietnamesiskt fängelse, så tror jag tyvärr att det inte kommer att funka mellan oss. Men jag hoppas att det inte är så. Kanske en stor taktisk miss att skriva så när man ändå skriver ett mail där man ber om att få dejta henne, men jag känner väl att det är lika bra att lägga de korten på bordet direkt – Jag är le romantique, take it or leave it. 😀

Bifogar även en bild. Ber om ursäkt för de fjolligt photoshoppade ögonen (om ni inte gillar dem förstås, då ersätter jag fjolligt med sexigt), jag hittade inte originalbilden.

Vill ni stalka mig lite mer så finns jag på www.danielwerner.se. 🙂

Med hopp (eller vad man nu skrev på 1700-talet när man skrev kärleksbrev),

Daniel

Jag fick dock aldrig något svar. Någon vecka senare såg jag att dejten hade gått till nån annan nisse. Jag känner mig fortfarande bitter över detta, och jag har inte läst Amandas blogg sen dess. Jag vet egentligen inte själv varför. Kanske har det med mitt dåliga självförtroende att göra. Kanske tappade jag lusten. Eller kanske blev jag FÖRBANNAD ÖVER ATT ANNA JÄVLA INTE FATTADE ATT JAG ÄR VÄRLDENS SATANS BÄSTA POJKVÄN!!!

Kanske något av det. Men jag önskar henne all lycka i framtiden. 🙂 *knappt märkbar ryckning i ena ögonlocket*

5 kommentarer

  1. Tråkigt att de inte såg den perfekta fasaden bakom ditt brev 🙂 Men man kan väl inte vänta sig så mycket mer av Bröderna Schulman inte sant?

    Det är ju bara att se och höra på dem så förstår man 😉

    KraM!

  2. Om jag skriver ha ha ha nu så låter det väldigt hånfullt. Det är inte så jag menar. ha ha, bara som ett litet fniss. Jag ska skicka denna länk till Anna. Det var ju hon och inte jag som bestämde. så det är lite orättvist att straffa min blogg, men okej då. Ha det så bra. Amanda 1000apor

  3. Ja, jag vet. Det var lite larvigt, så jag har börjat läsa den igen nu.

    Men det var visst så jag skrev ju. Jag har kopierat texten rakt av. 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!