Lisa 37 efterlyser kille

Jisses. Lisa, 37, småpratar med en random kille på tunnelbanan, han går av innan hon hinner fråga om hans namn och/eller nummer, varpå hon efterlyser honom i både Aftonbladet och Expressen (som villigt gjort allt till nyhetsstoff).

Vad säger vi om detta?

  1. Alltså… Jag har varit desperat i mina dagar (men Gud nåde den som kallat mig det), men det här tar priset.
  2. Lite nyhetstorka, va?
  3. Hur stor är inte risken att killen i fråga inte alls var särskilt intresserad (troligen hade väl HAN frågat om hennes namn/nummer annars) och nu har blivit fullständigt livrädd då deras passionerade möte hängs ut såhär.

Eller? Är det bara jag som är cynisk?

2 kommentarer

  1. Det är ju därför man alltid tar namn och nummer INNAN man börjar prata med någon i tunnelbanan.

    • Daniel Svara

      Exakt! Brukar alltid vilja se legitimation på folk jag sätter mig i närheten av.

Skriv ett par väl valda ord vettja!