För två och ett halvt år köpte jag en soffa från Mio. Nu har en fjäder plötsligt gått av, och slagits mot golvet, vilket gör att en dyna numer är sådär patetiskt nersjunken.

Jag är faktiskt HELT oskyldig! Jag har INTE hoppat i soffan. INTE använt den som högkvarter för diverse kullerbytteövningar. Faktiskt ingenting i den stilen. Så idag reklamerade jag soffan, eftersom man har tre år på sig. De lär väl skicka hit någon gubbe som får laga alltihopa, eller så får jag pengarna tillbaka.

Jag tänker mig dock att de kommer utföra extremt många tester för att se att man inte idkat för mycket samlag i soffan. Tänker mig hur värsta CSI-teamet kommer in och lyser med ultraviolett ljus, upptäcker säd, och sedan skickar räkningen till mig med hänvisning till det finstilta. Jävla Mio!

2 kommentarer

  1. Hej! Exakt samma sak har hänt mig, exakt likadan soffa! Den är också 2,5 år gammal! Så jag tänkte fråga, hur gick det med din reklamation? Är det värt att göra en? 🙂

Skriv ett par väl valda ord vettja!