Haha, kom precis att tänka på en episod ur mitt liv. Vill ni höra? Det vill ni va? Bra. Och mamma, om du läser detta trots att jag sagt åt dig att inte besöka min blogg så är det dags att sluta göra det nu.

Jag var tillsammans med min första flickvän. Detta var i Nådens år 2004.  Vi hade precis slutfört lite morgon-älskog, och jag skulle till skolan och hon skulle hem. Allt kändes sådär bra som det kan göra ibland, och jag spatserade glad i hågen till första lektionen. Filmvetenskap tror jag att det var.

När jag hade suttit där en stund, och tittat på filmen Clerks, så tyckte jag att det började kännas lite konstigt. En märklig känsla jag inte riktigt kunde placera.

Efter lektionen gick jag på toaletten. Det visade sig att jag glömt kondomen på.

4 kommentarer

  1. Ifall din mor skulle läsa så ska hon iaf vara stolt över att du faktiskt använde kådis 😉

  2. Halloj, ny läsare anmäler sig, du kan tacka din kontakt-site för det!
    Jag ska göra mitt bästa för att plöja igenom resten av ditt arkiv också men för tillfället nöjer jag mig med att skratta mig halvt fördärvad åt denna kondom-historia =D

Skriv ett par väl valda ord vettja!