Jag hörde nyss ett välbekant kluckande från badrummet. Det var Salahuddin som kräktes; han verkar göra det av sin nya mat (en kräkratio på minst två gånger i veckan jämfört med max en gång i månaden). Som tur är så är det inte så mycket kvar av förpackningen. Ja, jag är snål som inte byter ut det direkt.

När jag väl hade torkat upp spyan och sköljt av badrumsmattan (en katt kan ALDRIG kräkas direkt på golvet, det måste vara på en matta, i en soffa, eller någon annanstans där det är så svårt som möjligt att få bort det) så ställde jag mig framför spegeln och tänkte att jag borde borsta tänderna. Men när jag tog tag i tandborsten så kände jag att jag redan hade en speciell smak i munnen. En svag smak av… mint? Hade jag redan borstat tänderna? När då i så fall?

Det slutade med att jag inte kunde komma ihåg om jag borstat tänderna eller inte, så jag gjorde det en gång till.

Hoppas det kommer bra bromsmediciner mot Alzheimers snart.

gammal-borstar-tanderna
Detta är troligen jag inom en snar framtid.

1 kommentar

  1. Ett bra sätt att ta reda på om man borstat tänderna är att spotta i en myrstack. Om man har borstat tänderna rör sig myrorna ifrån spottpunkten, annars rör de sig mot den. Eller också var det tvärtom. Beroende på vad man har ätit kanske. Man kanske kan experimentera sig fram eller nåt.

    Eller också kanske man kan lägga tandborsten direkt i myrstacken, så slipper man spotta, ifall man har svårt att sikta och kanske råkar träffa sina skor istället.

Skriv ett par väl valda ord vettja!