I morse när jag kollade på sidan så visade det sig att jag hade runt 1500 unika besökare. ”Vad i hela helv…” tänkte jag. Sen var en i gästboken på sidan vänlig nog att förklara varför. Det visar sig att jag har gått och blivit kändis över en natt. Jag är nu ett stående skämt i humorsektionen på det mytomspunna forumet Flashback.

Det hela känns lite obehagligt, eftersom Flashback är känt för att husera Sveriges största idioter. Men all publicitet är bra publicitet, right?

8 kommentarer

 1. Hej, är du dum i bollen?
  Om du är verkligen är så barnsligt troende att du tror på vad aftonbladet skriver om flashback så borde du inte uttala dig ett dugg. Du kan ju gärna förklara varför flashback ska vara fullt med idioter, något som pekar på det?

 2. John: Det är nog du som är dum i huvudet. Jag har själv varit medlem på flashback i många år, jag VET vad det finns för slags folk där.

 3. john: Haha, även jag är medlem på flashback sedan många år och kan verifiera Daniels påstående om vilket slags folk de flesta där är..

 4. Flashback är ett av Sveriges bästa diskutionsforum, självklart är det olika på de olika underforumen, de största idioterna hänger på samma, men på de flesta underforumen är 99% av folket seriösa.
  Varit medlem där i kanske ett år nu och jag måste erkänna att flashback på ett eller annat sätt helt förändrat mitt liv.
  De tar yttrandefrihetsgrundlagen på största allvar och har samtidigt seriösa och duktiga moderatorer.

  Ge flashback en chans och jag LOVAR dig att du inte kommer bli besviken!

 5. Ja, Julia. Jag har varit medlem på flashback i MÅNGA ÅR själv, så jag vet. Jag gillar det forumet.

  Men faktum kvarstår att det finns riktigt knäppa typer där.

Skriv ett par väl valda ord vettja!