Nej. Jag tänker inte låta mig slås ner av några Flashback-nördar. Jag har fått mycket varm och bra respons på min sida, och det är den jag tänker bära med mig. Inte era tråkiga och bittra kommentarer.

Sidan är uppe igen, pojkar och flickor. Nu kan ni håna mig hur mycket ni vill. 🙂

4 kommentarer

  1. Snyggt!

    Flashback ska man inte ta på allvar när dom försöker leka 4chan (och misslyckas som vanligt).

  2. modigt och bra initsiativ hela grejen man! stå på dig.. å hoppas du hittar någon till slut!

  3. Till Gustav: Om flashbackarna hade "lyckats" leka 4chan så innebär det ju bara mer elakhet. Nivån av svinighet som 4chan-mobben har när dom hittar ett offer är knappast eftersträvbart. Med det inte sagt att det inte kommit en hel del roligt från forumet.

Skriv ett par väl valda ord vettja!