Folk ringer mig från dolt nummer. Det händer ganska ofta, speciellt om kvällarna.

Jag förstår inte riktigt vad grejen är. Jag är inte särskilt paranoid av mig, men jag vill veta vem som ringer. Jag tänker inte svara om det är dolt nummer. Om jag svarar så lär någon av följande situationer utspela sig:

1. ”Jamen hej Daniel. Sitter du ner? Det är så att vi har fått tillbaka provsvaren nu. Du har en aggressiv form av AIDS-syfilis-carcinom, och har exakt… två timmar kvar att leva.”

2. ”Jamen hej Daniel. Det är från polisen. Vi skulle behöva prata med dig gällande dina internetvanor. Vi uppskattar om du kommer ner till stationen självmant.”

3. ”Jamen hej Daniel. Det är jag. Vadå vem? Kajsa! Från förrförra sommaren! Jag vill bara berätta att Daniel Junior har börjat fråga efter dig. När hälsar du på?”

4. ”Jamen hej Daniel. Snart. Hör du det? Snart.”

5. ”Jamen hej Daniel. Jag tänkte bara meddela att jag kan se dig väldigt väl härifrån. Sätt på dig ett par byxor är du snäll.”

4 kommentarer

  1. svara och var bara helt tyst så dom tror att det e fel på telefo lr nåt så kanske du kan höra lite vem det e iaf ”hallå? e det nån där?!”

  2. Haha! Vad skönt att det inte bara är jag som blir smått paranoid av dolt nummer. Och jag fattar liksom inte vad poängen är. Vill de inte att folk ska svara när de ringer?

  3. Vad hände med flåsaren? Eller Vesslan?

    Daniel, du som kan dethär med telecom:
    En bekant har dolt nummer, så det står alltid ”Blocked” när vederbörande ringer.
    Men vid sms-trafik identifieras numret och kopplas till kontakten. Why is this?

Skriv ett par väl valda ord vettja!