Jag gjorde en liten video om hur lägenheten ser ut just nu. Allt är inte helt klart, ska upp lite tavlor osv. Men helt okej. Sen har jag lite nojor gällande det hela, som ni gärna får peppa mig om (negativa kommentarer kommer kanske få mig att gå i barndom totalt). Dessutom så var det idag helt omöjligt att hitta orden (Alzheimers som knackar på dörren), vilket fick mig att svära och ta om några tagningar. Så jag hoppas att ni har överseende med det.

4 kommentarer

  1. Men din bäver! Du har ju en Sovereign-modell! Nu blev jag ju avundsjuk.

  2. Coffecore Svara

    Jag tyckte det var väldigt fint! Badrummet var väl kanske på tok för liten men köket var ju helt fantastiskt! Speciellt mur(?)väggen 😀 hur mycket fick du betala för den lägenheten? Och dom lösa stenarna på balkongen? Kan du inte bara ta bort dom och byta ut dom med nått som sitter ihop med nått? 🙂

  3. Shysst lägenhet 🙂 Kan hålla me om att badrummet var en smula klaustrofobiskt.
    Kan du inte fixa nån såndär byrå o gömma kattlådan i i hallen då? Typ som här: http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B005N0M5YG/pkebooks-20. Då slipper man se den iaf 🙂
    Köket var klart nice tycker ju en annan som gillar o laga mat o baka 😉 Sknas bara nått snyggt matbord med =)

Skriv ett par väl valda ord vettja!