… Rädda sig den som kan!

danielsbloggsuger

Det som står klart är att mitt nästan dumdristigt självutlämnande inlägg om avföring inte passar alla. Jag vill därför passa på och be om ursäkt inför er som kan ha blivit upprörda och kränkta. Det var blott ett naivt försök att skapa någon sorts igenkänningshumor, och nu vet jag bättre. Tack, Anne, för din klarsynthet!

För andra som vill passa på att överge det här sjunkande skeppet som vanligtvis kallas ”min blogg” så kan man då alltså istället byta upp sig till Micaelas blogg. Mycket nöje!

9 kommentarer

 1. Haha din sabla riksmupp! 😉 Jag gillar i alla fall dig, du är välkommen att boarda mig, höhö 😉

 2. Ja jag är jätteglad att Micaela älskar dig! Det förtjänar du helhjärtat! Jag vill bara påpeka
  att jag varken blivit upprörd eller kränkt av din bajshumor, bara oerhört uttråkad! Så är det när man är i olika stadier av livet. Så allt gott till dig Daniel! Men det är Micaela som har min attention hädanefter för när jag läser hennes blogg får jag mig ett gott skratt och sämre kan man ha det! Det är humor i min smak! Sköt om varandra.

  • För att vara helt ärlig: Du gör mig genuint ledsen när du säger detta. Varför känner du att du måste berätta att du tycker min blogg är så dålig? Jag antar att anledningen är att såra, och då har du lyckats.

   Det går inte en dag utan att jag tänker på att jag tycker min blogg blivit så dålig. Men så, när jag skrev bajsinlägget, tyckte jag för en endaste gångs skull att jag fick till ett roligt inlägg. Så skjuts det ner direkt. Det är helt okej att inte ha samma humor, men jag ser inte poängen i att kalla min blogg för ett sjunkande skepp. Den är kanske det, men jag gör bara mitt bästa.

   Mitt skrivande är seriöst det enda jag känner att jag är bra på i livet (eller jag var åtminstone bra på det en gång i tiden), så därför är det extra känsligt.

   Men tack för de i övrigt fina orden.

 3. Du missförstår mig helt. Vi har helt olika slags humor. Bajshumor får mig att gäspa. Ärligt talat har jag inte ens läst det inlägget. Jag går i stället vidare till en annan blogg. Men därifrån till att säga att jag påstår att du skulle vara dålig på att skriva är inte sant. Det har jag inte i en endaste kommentar någonsin påstått. Det skulle inte vara sant och det skulle vara elakt. Du är genuint bra på att skriva. Det ska du aldrig tvivla på för det är en gåva du har. Men…. Du vet ju att det alltid kommer ett men med mig… Du sitter här och skriver inlägg efter inlägg om hur synd det är om dig. Hur du gör bort dig och du blottar varenda liten vrå av de sjaskigaste hörnen i ditt inre. Fine. Om det får dig att må bättre. Men jag undrar om du tycker att det verkar funka som tänkt??
  Det kan vara så att detta varken är särskilt stimulerande läsning för andra som har nog av sina egna skitiga vrår eller att det är särskilt bra för dig att göra så här. Hela din bloggide går ju ut på att sänka dig själv. Kanske inte det mest upplyftande sättet att nå bekräftelse? Vad vill du eg att folk ska kommentera ett sånt inlägg som att dina vänner tar bort dig från F? Hur ska det få dig att må bättre? Mig skär det i hjärtat när jag läser det. Du vill verka miserabel men gud nåde den som skämtar om det.
  Ta hand om dig och din fina relation. Se det som är gott i ditt liv och bygg upp dig och allt. Du verkar må bättre med dig själv och det gläds vi alla åt. Så minns nu att jag inte kritiserar ditt skrivande utan i frågasätter formen på bloggen.

  • Jag gillar din blogg och sättet du skriver på! Att kunna (våga) vara självutlämnande är i grunden positivt och jag tror många uppskattar det i en blogg. Det gör i alla fall jag! Men jag kan hålla med Anne om att det ibland känns som att du sänker dig själv onödigt mycket. Du har säkert många saker i livet som är fint och bra, du skulle kanske kunna skriva lite mer om det? Lufta fram det positiva liksom. Utan att för den sakens skull tappa det här med självdistansen och att kunna driva med sig själv. Lyft upp dig skälv mer i din blogg tycker jag! 🙂

 4. Madeleine Svara

  Läser din blogg mer eller mindre dagligen, har för vana att aldrig kommentera, men here goes. Jag har läst ’bajsinlägget’ och flinade för mig själv, tycker det var som det var tänkt, igenkänningshumor. Sådana finns det många om i bloggen, men det är ju det som är charmen. Sen kan man ju som sagt inte roa alla, vissa kommer tycka det är äckligt och konstigt, men nog tycker jag det är hundra gånger mer underhållande än någon bild på vad du åt till frukost, eller vilka skor du hade på dig när du gick till jobbet imorse.

  Jag har läst din blogg i … ja jag minns inte ens hur länge. Två år kanske det blir. Tycker du skriver klockrent, så bli inte sänkt av surpuppor!

 5. PissFittsAnne Svara

  Kul att läsa om nån som bara mår bra och inte har några problem, varför har ens såna en blogg??? ”Jag mår bra och blommor luktar gott”? typ som en film utan drama/konflikt… Daniel ”roles!!!” Anne din jävla tråkfitta du slösar ju bara tid på läsa om nån som tycker katt ungar är gulliga men du kanske är retarderad och då ber jag om ursäkt.

Skriv ett par väl valda ord vettja!