Nu, mina vänner, har jag anmält mig till en hel hop med distanskurser av varierande tekniska grader. Jag SKA läsa nånting i vår, så är det bara. Så jag anmälde mig till lite nätverksteknik som högsta prioritet. Och så lite språk som mellan-prioritet. Och så nånting som heter CNC-teknik som lägsta prioritet. Det är tydligen programmering av verkstadsmaskiner.

Problemet var bara att jag tryckte fel, så CNC-tekniken blev högsta prioritet istället för lägsta. Så… ja. Nu har jag framtiden utstakad, vare sig jag vill eller inte.

Året är 2031. På bilden ser vi Daniel Werner, 45 år, programmerandes ännu en automatiserad sågklinga.

4 kommentarer

  1. Jag håller på att utbilda mig till cnc-operatör just nu! Det är schuuuukt roligt! Men om det är själva programmeringsbiten som låter intressant för dig så ska du nog välja något annat eftersom det inte är så mycket data som det är verkstadsarbete.

    Btw. Sågklinga?? Man svarvar ju eller fräser. Inte sågar.

    • Daniel Svara

      Nope, det var sena anmälningar till höstterminen 2012. Men har anmält mig till vårterminen 2013 också, där finns det lite roligare saker.

Skriv ett par väl valda ord vettja!