… unge herr werner! nu har det gått väl långt med divalaterna (?). jag (och säkert många med mig) tycker att det är högst nonchalant av dig att inte svara på kommentarer på bloggen. denna utveckling har, enligt mina noteringar, pågått under ett par månaders tid. det är enbart vissa kommentarer som blir besvarade. detta har bidragit till att yours truly (madly, deeply) dragit sig för att kommentera på sistone. (förutom i enstaka fall, då det varit oundvikligt.)

bättring, bitte!

/20

Fröken 20!

Jag beklagar att du känner som du gör. Anledningen är att jag ofta upplevt en något cynisk och hånfull underton från flertalet av mina läsare, vilket således bidragit till att jag ej haft lust att svara på dessa kommentarer.

Jag kan tyvärr inte göra det förgångna ogjort, utan kan endast lova dig en märkbar förbättring inom de närmaste veckorna. Förhoppningsvis blir du åter en nöjd läsare.

Med hopp om en ljusare framtid,

Med vänlig hälsning,
Daniel Werner

1 kommentar

  1. Såg att även du skriver om dina nattliga drömmar ibland 🙂

    Jag är också hemskt dålig på att svara kommentarer… Förmodligen för att jag nästan aldrig vågar läsa dem 🙂
    Men även jag ska bättra mig där.
    Du tycks ha en intressant blogg, ha det fint.
    /Nelly

Skriv ett par väl valda ord vettja!