Det går knappt en dag utan att jag får mail om att jag ska visa hur det går till när jag rakar mig i ansiktet. ”Snälla rara Daniel, kan du inte visa en video på när du rakar dig? Snälla? En bild åtminstone? Du får vad du vill! Jag suger på dina tår!” brukar det låta.

Jag har tidigare inte känt mig bekväm med att visa upp så pass mycket av mig själv. Skäggrakning är nånting intimt som är mellan mig och Jesus. Men okej. Här får ni. Och jag menar, omotiverad nakenhet är ju alltid kul.

7 kommentarer

 1. Inte raka av det i ansiktet iallafall, jag tycker du är snygg i skägg =)

 2. När jag rakar mig får jag ibland tvångstankar att raka av mig ögonbrynen.

  Cred till YouTube som fick in den snyggaste ”Here’s Johnny”-bilden som… cover/thumbnail/pausbild/whatever det kallas.

 3. Shit! Vad bra den där apparaten verkar vara! Precis som på reklamen så drog du bara ett drag och allt hår på den sidan av halsen var borta.

 4. Ok daniel här är dealen! SÅ JÄVLA BRA BLOGG! jag har skrattat så hårt att jag tror att jag kanske har slitit av en muskel eller liknande i magen. Så nu har jag beställt tid hos vårdcentralen och eftersom att mina kraftiga skratt har orskakat mig sveda och värk så blir jag jätte glad om du skickar din adress så jag kan skicka sjukhus räkningen till dig!

  No fo real nu Daniel grym jävla blogg! lycka till med den och jag ska läsa den so ofta jag kan!

  • Daniel Svara

   Tack snälla Henry, för de fina orden! Berätta att jag finns för dina vänner, vettja! Jag behöver fler groupies. Jag får nästan aldrig några trosor nedpetade i mitt brevinkast, t.ex. 🙁

   • Ja daniel nu är jag då inte en groupie! men dock ett fan! Skillnad på dom två. kändes jävligt viktigt att säga det!!

 5. Nu får du lägga av med att påstå att du är ful på bild och i video, du är ju gorgeous.

Skriv ett par väl valda ord vettja!