SOM NI HAR LÄNGTAT! Right? … Right? Hallå?

Hår: Relativt nyklippt. Från början blev jag väldigt missnöjd då håret var längre än det brukar vara efter en klippning, och dessutom var det så fullt av gelé att det mest liknade någon sorts tuppkam. Men efter lite tillrufsande medelst mina händer så blev resultatet ändå ”helt okej”.

Leende: Mycket märkligt, nästan perverst. Det vittnar även falskt om att någon sorts lycka bor djupt inuti denna späda manskropp.

Rock: Tillhör de få märkeskläder jag äger, det är en äkta Hugo Boss. Javisst. Fint ska det vara. Att insidan sen ser ut som Luffare 2000, det talar vi tyst om.

Skjorta: Nästan lika fint, kommer från Mr Price, en lågprisbutik i Sydafrika.

T-shirt: Blå, och inköpt på Dressmann. Jag tror att det var tre för 199 eller så.

Accessoarer: Passerkort från jobbet. Julmust från Apotekarnes, via Espressohouse. Smörgås med ägg och kaviar, från Espressohouse. Den sistnämnda – möjligen i kombination med musten – blev jag sedermera illamående av. Men i skrivande stund ännu ingen kaskadkräkning.

Byxor: Slitna jeans från vad jag tror är Lee. Jag orkar inte kolla eftersom märket sitter bak.

Skor: Mina Converse som nu börjar bli något alldeles fruktansvärt slitna. Dessutom har det uppstått hål i närheten av lilltån på båda skorna. Jag drar slutsatsen att jag har muterade lilltår.

5 kommentarer

 1. Hej! Hittade precis din blogg, tänkte bara ”säga” att du är rolig! 🙂 Härligt med folk som vågar bjuda på sej själv som du gör. Julmust är för övrigt bästa accessoaren!
  Ha en fin dag 🙂

  • Daniel Svara

   Nejmen tack kära Anna! Det värmer ett stackars fruset pojkhjärta i en annars så misärliknande tillvaro!

   • Ajdå! Lät småjobbigt :/ Hoppas det blir bättre! Tröstdricka julmust?

 2. Mycket stiligt! Äggmackan lät dock inget vidare, men julmusten tar jag gärna!

  Och du, du borde köpa ett par fodrade converse så att du slipper få frusna tår i vinter 😉

Skriv ett par väl valda ord vettja!