Hörni… Nu kom jag att tänka på en sak här, när jag råkade se ett gammalt avsnitt av Sex and the City såhär på nattkröken.

Ni vet avsnittet där Samantha träffar ”Mr Cocky”, som är så välhängd att det bara inte går (en sorg jag känner igen alltför väl)? Är inte han helt SJUKT lik Chris O’neill, prinsessan Madeleines nya rikemanswallstreethunk?

Kom ihåg var ni läste det först!

chris-oneill-mr-cocky

8 kommentarer

 1. Nämen kom igen nu. Nu har du ju flickvän, jobb, hypokondri och allt, du kan väl ägna dig åt det nu då och trappa ner lite på okynnesbloggandet. Visst läser man gärna dina poster om det är nåt intressant ibland. Men ville man bara ha skvaller och trams finns det ju en mängd andra bloggar man skulle kunna läsa istället, ingen nämnd ingen glömd. Det känns som du skriver bloggpostar bara för dess egen skull en del på sistone, inte för att du anser dig ha nåt egentligt intressant eller knappt ens roligt att säga, eller nåt problem att ta upp.. Då blir det heller inte särskilt engagerande för oss läsare..
  Nåväl, detta om detta, hoppas du har det bra i övrigt och kan ta det lugnt lite ibland med, bloggen finns ju alltid kvar..

  • Meh, det här var faktiskt nånting jag tänkt på rätt länge (men blev påmind om ikväll)!

   Men för övrigt så funkar det inte riktigt så, tyvärr. Bloggar jag inte på, säg, en vecka, så har jag tappat 1/3 av läsarskaran. True story.

    • Och åter igen hatar jag mig själv för att jag tappar sugen så FULLSTÄNDIGT vid minsta kritik.

     Sucks to be me. :’)

     • A. No. Nym

      Nej sluta inte, jag är en rätt nytillkommen läsare (sedan 1 månad tillbaka) men dina inlägg har hjälpt mig så enormt i en mycket svår tid. Jag känner igen mig själv i dig så bra, hell, jag skulle kunna vara dig rentutav. Dock är du i runda slängar 5 år äldre och de insikter och reflektioner du delat under flera år hjälper till så extremt mycket i perioder av ångest och för närvarande ett brustet hjärta efter ett mycket långt förhållande.

      Att du nu har flickvän etc. och att det syns genom gladare inlägg och inte det här supertunga längre ger ju om inte annat HOPP för en själv om att, hur jävligt allt än är så blir det tillslut bättre.

      Tack Daniel!

     • Oops, sorry, det här är för övrigt enda bloggen jag följer också..

    • Nej blogga på för sjutton! Det här är den enda bloggen jag följer och enda bloggen jag någonsin följt. Känner du lust att blogga så gör det, känner du inte lust så skit it 🙂

 2. Vid första anblicken tycker jag inte alls att de är lika. Men det är nåt med deras miner! Som om de gör en jag-försöker-vara-cool-min som inte riktigt lyckas alternativt bara har ansiktsdrag som gör att de ser ut som att de alltid känner en svag illaluktande vindpust. Och just denna konstiga min gör de på samma sätt.
  (Haha, vad är värst: att du finner detta intressant nog att blogga om eller jag finner det intressant nog att kommentera?)

Skriv ett par väl valda ord vettja!