Jag engagerade i kroppsvätskeutbytande aktiviteter i helgen. Idag ligger tösen i fråga hemma med vinterkräksjukan. Liksom, jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till detta. Det hjälper inte att jag känt mig yrslig hela dagen.

Så, vad göra? Antingen spärrar jag in mig i lägenheten, med 112 på snabbval. Eller så googlar jag mig sönder och samman i hopp om att finna ett vaccin. Eller så springer jag ut på stan, klamrar mig fast runt valfri person och väser ”hjäääälp miiiig”.

Nojorna håller mig dock inte från att slänga i mig en massa chips. Jag tänkte väl att om jag nu ska spy så ska jag äta nåt som smakar gott även på vägen upp.

Jag håller er uppdaterade.

4 kommentarer

 1. What?! Vem? Vad? Hur? Du kan ju inte bara träffa någon när du har en blogg som den här och INTE berätta för oss hur det gick till och..eh..hur?!

 2. Men VA?!
  Du kan ju inte utelämna hela ditt liv och sen inte skriva att du varit på dejt.
  Se detta som ett hot om bojkott!

  • Daniel Svara

   Jomen jag tror inte det uppskattas när jag lämnar ut sådan info, så jag vill försöka skona vederbörande från sådant.

   Plus att det inte är roligt att blogga när man inte mår 100% pest. 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!