Ikväll var jag i Bromma och mätte lite. Min penis är lika lång där. Fascinerande!

Haha. Ha. Heh. Nej, jag mätte de olika rummen, eftersom jag var ganska säker på att soffan inte kommer att gå in på det sätt jag vill ha den. Men efter några drag med måttbandet insåg jag att det räcker med råge. Det är t.o.m större än min nuvarande lägenhet, på sina ställen! Mycket nöjd. Och det hela kändes klart bättre idag; kanske handlade allt om att det var så jävla kallt sist. Nu var det inte nyvädrat (jag antar att det var det) utan helt normal temperatur.

Några nackdelar finns dock kvar:

 • Jag insåg att jag är höjdrädd från balkongen. Det är inte superhögt upp; tredje våningen, men jag blev alldeles skakis av att stå där. Trodde inte att min höjdrädsla var så pass illa. Nåväl, det kanske växer bort. Är ju van att bara ha typ tre meter ner.
 • Det finns en spegeldörr till den inbyggda garderoben i sovrummet. Den kärvar lite.
 • Kattlådelösningen jag hade tänkt ha (en HOL-förvaringspryl från IKEA) kommer att bli för stor för att ha i hallen. Jag får köra på bara kattlådan.
 • Bredbandsuttaget sitter som vanligt helt åt helvete till. Nämen absolut, installera det gärna så att det är så nära köket som möjligt, vad som helst utom i närheten av vardagsrummet, där har man aldrig några teknikprylar. Så det får bli skarvsladd-bonanza. Nåväl.

I övrigt kanske det möjligen kan bli bra, detta.

4 kommentarer

 1. Spegeldörren: Lyft bort dörren och kolla hjulen. Det finns ett två i båtten och fyra i toppen.
  Bredbandet: Hur illa kan det vara i dagens WiFi-samhälle? Har du någonting som måste kopplas med koppar?
  Kattlådan: Custom-bygg en (snygg) låda som du kan använda som pall i hallen.

  • Tack för tipsen! Gällande bredbandet så är det tyvärr så att digital-TVn behöver ethernet-kabel, än så länge. Är HD-tjosan så funkar ännu inte trådlöst. Men det är ju ingen dealbreaker direkt. Bara så osmidigt.

   • Måste du ha (digital-)TV? Du borde rimligen klara dig bra med en Apple TV (som går på Wifi) iochmed att du redan har både en Mac och en iPhone 🙂

    När går flyttlasset?

Skriv ett par väl valda ord vettja!