Okej. Här kommer det. Jag brukar inte blogga om saker som faktiskt går som jag vill, men det kanske jag borde göra. Så nu gör jag det, för att påtala att mitt liv faktiskt inte är helt tragiskt och utan glädjeämnen, trots allt.

Jag har träffat en tjej. En fullständigt awesome tjej, för att vara exakt. Vi har träffats i några veckor nu, och det hela känns väldigt bra.

När jag kom hem från jobbet ikväll låg det ett kuvert utan frankering på dörrmattan. ”Herr Werner” stod det på det, vilket genast fick mig att tänka på flickebarnet i fråga, eftersom hon har döpt mig till det romantiska ”Herr Werner” i sin telefonbok. Först blev jag väldigt förvånad, eftersom jag inte hade en aning om när tusan hon varit och lämnat det. Sedan började jag tänka på att det kanske inte alls var från henne, utan från någon stalker som försöker vara rolig. Men å andra sidan, nej. Det finns bara två personer som kallar mig ”Herr Werner”, och om inte min lärare från sexan plötsligt börjat sakna mig så kunde det bara vara hon.

Ivrigt öppnade jag brevet, generad redan innan. Jag riktigt visualiserade det parfymbesprutade pappret, och de av kärlek drypande raderna. Och inom några sekunder blev allt så tydligt. Jag förstod hur det hängde ihop.

Det var från Jehovas Vittnen, som ville tala med mig om Jesus.

8 kommentarer

  1. Måste bara säga att jag är väldigt glad för din skull, Daniel. Du förtjänar att må bra och att vara med någon som får dig att må bra. Oavsett om det är några veckor eller resten av livet. Jag hoppas verkligen att det går bra för er!

  2. Så otroligt kul att höra! Hoppas hon tar dig till skyarna (alltså inte att hon dödar dig utan att hon får dig att må så bra att du aldrig mår dåligt igen!)
    Jätteglad för din skull!! =)

  3. Daniel!!! Va kul för dig med en tjej 🙂 Hoppas det går bra framåt! Kram

  4. Ja det var verkligen roligt! En tjej som blir tillsammans med någon som aaaadrig kan bli tillsammans med någon, med den sista romantikern. Stackars Daniel! Man får väl bli en blekfet svenne-banan med vitaminbrist om man ska ha någon chans!
    Själv kommer jag aldrig att få kärlek.

Skriv ett par väl valda ord vettja!