Jag försöker brainstorma lite gällande ett internetprojekt jag pillar på. Det är bara så fruktansvärt svårt att generera pepp, eftersom allt redan har gjorts.

Och ska man lansera en svensk sida, för att bli mer synlig men få färre potentiella besökare? Eller en internationell sida för att försvinna i bruset av alla andra sidor med liknande innehåll, men få fler potentiella besökare?

4 kommentarer

 1. Internationell. Alltid internationell. Om du sköter dina kort rätt så kommer du inte försvinna i bruset utan staka ut en egen nisch med en egen röst.

  • Anade nästan det. Det är så jäkla knepigt att känna sig peppad bara, när det känns som att alla har gjort exakt samma sak förut.

   • Jag tror att om man har en idé där man på riktigt kan förbättra en tjänst som redan finns – eller kan presentera innehåll på ett sätt som tilltalar besökare mera än en annan site gör går det att lyckas. På rak arm sådär, 9gag. Tar meme-fenomenet och lyckas bli en av de största siterna för memes och roliga bilder, trots att detta gjorts säkerligen tiotusentals gånger.

    Det går! 🙂

   • Det kan kännas så ibland, men så är inte alls fallet. Varje dag släpps det nya internettjänster som är nya, spännande och unika. Man behöver inte vara först, utan man kan göra någonting bättre, annorlunda eller på ett nytt sätt.

Skriv ett par väl valda ord vettja!