Visualisera ett stort och förhållandevis tyst lunchrum. Visualisera hur jag sitter för mig själv, bläddrandes bland Instagram.  Visualisera hur jag då plötsligt råkar slå på ljudet, mitt under ett klipp föreställande tre salongsberusade tjejer som flams-skriker ikapp.

Visualisera att alla på mitt jobb nu tror att jag tittade på porr på arbetstid.

2 kommentarer

  1. Tips från coachen: Lurar.
    (Which is also why jag aldrig skulle våga lita på ett par trådlösa lurar. Tänk om kontakten bryts och ljudet kommer ut i högtalarna istället!)

    • Haha ja, jag tänkte inte så långt. Fast i iPhone så bryts automatiskt ljudet om lurarna åker ut. Dock skyddar det inte för när man tror att man har lurarna i men inte har det, och spelar musik på pendeltåget. Sen undrar man varför alla glor på en. :’)

Skriv ett par väl valda ord vettja!