Som extra fredagsbonus så bifogar jag en bild på mig, tagen igår.

2 kommentarer

  1. Alltså hahahahahahahahaha måste bara säga att du är den underligaste människan jag nånsin känt i hela mitt liv!!(Kan man säga så?) Inte för att vi känner varandra eller ens har träffats men jag har nu suttit klistrad vid din blogg i en och en halv timme och därför känns det som att jag känner dig! Så då säger jag det. Hahahahaha iallafall, jag satt och diskuterade med min syster idag om 2 personer vi sett på tv eller liknande som är lik en kompis till oss. Sen får hon för sig att ena säkert är hans riktiga bror (han är adopterad vår kompis så who knows!) Detta halvoseriösa uttalande skapar en flashback i min överkalkylerandeochövernalayserandeochtroddeinteensjaghadeettminnemendetharjagtydligen-hjärna till några år sen, hehe, närmare bestämt för kanske 10-12 årsen då jag såg en kille som var med i småstjärnorna som jag var helt övertygad om var hans biologiska bror. Förutom identiska till utseendet hade dom liknande röst, samma kroppspråk på något sätt, hakan rörde sig likadant eller något, fråga mig inte varför jag aldrig berättade det här för min kompis för jag var ÖVERTYGAD. Hur som helst, jag satte mig nu vid google för att jag tänkte agera ”spårlöst-detektiv” och finna hans riktiga bror och på så sätt fylla det hål han förmodligen haft i sitt hjärta hela livet. Hur som helst, jag försökte hitta igen namnen på deltagarna som var med i Småstjärnona (minns att Martin Timell var programledare så det måste ha varit efter 2001) och planen var att sedan stalka sönder dom på facebook. Iallafall du hade skrivit ett inlägg om småstjärnona (det var så jag kom in på din blogg) och jag fick då iden att gå in på alla som nämnt det och försöka hitta igen honom eftersom inga listor finns tillgängliga. iallafalll, DU är inte den jag sökte ifall du nu blivit rädd men iallafall, haha, kommer av mig hela tiden, vet inte ens varför jag kommenterar men hursomhelst behöver väl ventilera, alla mina kompsiar är ute och festar nu och jag sitter hemma och skulle se på mitt älskade gladiatorerna, MEN det missade jag totalt eftersom jag suttit här och läst om dig och ditt liv.. men du har gett mig många skratt, och det förvånar mig att du kan vara så öppen och ärlig om saker! Jag avundas dig! Hur som helst (ursäkta alla mina ”hur som helst”, har börjat överanvända det så mycket att det blivit som en drog, men skit i det, försökte ändra ungefär varannan till ”Iallafall”, men det lät inte riktigt lika bra. Åh fuck it ! Jag älskar ”Hur som helst” och jag kommer fortsätta använda det föralltid!! Don’t judge me!) Så, hursomhelst, vart var jag? Ja, jag ville egentligen bara säga att jag hamnade på din blogg helt random och den var kul. Trevlig helg!

    • Daniel Svara

      Haha, jisses! Jag tappade bort mig nånstans efter halva texten. Men tack! 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!