Bloggen har varit offline i flera timmar idag, på grund av ett plötsligt avbrott hos leverantören.

Jag är helt svettig. Jag har inte haft en lugn stund. Telefonen har gått varm hela kvällen, och alla har ställt samma frågor. ”När kommer bloggen igång?”. ”Var är min dagliga Daniel Werner-dos?”. ”Ser jag tjock ut i den här tröjan?”.

Plötsligt ringde det på dörren, och där stod hela Fuskbyggarna-teamet och började att ställa mig mot väggen. Strålkastare fixerades och jag fick ett gäng mikrofoner uppkörda i ansiktet. Nej, det var givetvis inte rimligt att bloggen varit nere såhär länge. Detta visste jag. Men jag är ju inte mer än människa. Jag försökte svara så gott jag kunde.

Nåja. Imorgon är det jag som ringer TV4 och begär att få se det de tänker sända. Eller åtminstone att de censurerar mitt ansikte.

Hur som helst. Nu kan jag då äntligen bekräfta att bloggen är tillbaka. Allt är ”up and running”, så att säga. Jag har under avbrottet varit duktig och twittrat, men jag inser ju att det inte är någon ursäkt. Jag ska försöka hitta på något bättre. Kanske en tårta. Eller en kram. Eller mig själv i en tårta. Ja, nånting med tårta blir det nog.

Skriv ett par väl valda ord vettja!