Jag har lust att ta självutlämnandet av mig själv till nya höjder. Men jag vet inte om jag vågar.

Jag har lust att berätta för er om alla konstiga dejter jag varit på genom åren. Alla konstiga tjejer jag träffat. Och för att inte tala om allt dåligt sex. Eller nja, det har inte varit mycket dåligt sex kanske. Men det vore roligt att berätta om de tre sämsta samlagen jag varit delaktig i (jag tror bara att det varit tre stycken som varit riktigt riktigt usla faktiskt). Men jag vet inte om jag vågar skriva om sånt, eftersom flera av töserna i fråga eventuellt läser den här bloggen.

Vad säger ni? Får man göra så? Mig själv kan jag såklart hänga ut, men skulle jag kunna hänga ut töserna på det viset och ändå sova gott om nätterna?

5 kommentarer

 1. Så länge som du inte skriver "Johanna, som nu bor på Paradisäppelvägen 123, gjorde så och så" så tror jag nog inte det ska vara något problem. Anonymitet is the shit.

 2. Förstår precis ditt dilemma..
  Jag känner likadant..

  Jag har konstant valt att INTE hänga ut någon, och när jag har pratat om någon så har jag censurerat lite..

  Känns bäst så..

 3. Det här måste du göra. Din blog kan bli störst i världen om du gör det! STÖRST.

  Det är helt perfekt. Det är en idiotsäker businessplan. Låt några bäbä-får sniffa smegman från allt skvallret så kommer de samlas runt dig. Då smäller du ut en banner och låter det klirra i kassan.

Skriv ett par väl valda ord vettja!