För några år sedan var jag på firmafest på mitt förra jobb. Där bjöds det på en aldrig sinande ström av lakritsshots, vilka jag glupskt inmundigade en efter en. Efter ett tag spelade det inte så stor roll vad jag drack längre, så en kompis lurade i mig ren vodka och sa att det var en lakritsshot. Jag märkte ingen skillnad. Då var jag i det stadiet där jag säkert hade kunnat dricka bensin och tyckt det smakade lakrits.

Nåväl, jag tänkte ge er som ännu inte äcklas av mig en ärlig chans att börja göra det, så här kommer den alltså igen. Daniel Werner presenterar: Berusad i Stan.

5 kommentarer

 1. wald of wallklaft, hahahah

  dock tycker jag klipept ska heta "full som fan" 😉

  hey baberiba!

 2. Men herregud, vi fattar, du är full som fan, måste du säga det femtioelva gånger!? X)

  Håller med Sofie helt.

 3. Skönt att du kom hem helbehållen iallafall 🙂

  Då vet du också hur mycket du INTE ska dricka, visst?

  När kommer nästa videoblogg inlägg? (A)

 4. Pingback: Fylledaniels liv | Daniel Werner - Den unge Werners lidanden

Skriv ett par väl valda ord vettja!