Jag hade tråkigt på lunchen så jag tittade lite i DNs kontaktannonser på skoj. Alltid lika roligt att se vilka härligt socialt missanpassade människor som söker efter kärleken där. Hur kommer det sig att alla män som söker män alltid skriver att de är ”diskreta”? Vadå diskreta? Vad innebär det? Är det kod för ”inte feminin som en liten flicka”? Eller betyder det att de håller tyst om ett eventuellt förhållande? Detta är 2009, de flesta har nog kommit ut ur garderoben. Eller vill alla homosexuella män bara ha sex vid sidan om ett stoppa-huvudet-i-sanden-äktenskap? Det kanske inte existerar några som vill ha äkta kärlek? Låter rätt otroligt tycker jag.

Och sedan… Om du är 53 år så är du ingen tjej! Fatta det. Då är du en kvinna eller en dam eller en kärring. Men du är ingen tjej! Jag skulle då inte kalla mig ”en 53-årig kille”. ”En 76-årig pojke” liksom… Jag blir irriterad på sånt. Och ni vet, när jag blir irriterad på nånting, då måste vi talas vid efter middagen. *tar av sig skärpet*

6 kommentarer

  1. Jag tror att alla som söker "diskret" kontakt genom sånna annonser är sånna där fula, korkade, tunnhåriga töntar som gifte sig med en ful, korkad tunnhårig kärring när de var 18 och nu fattat att de har missat 30 år av livskvalité.

  2. Ja visst är det kul med socialt missanpassade människor som söker efter kärleken. Tänk om någon hade kunnat göra en blogg om det istället, då hade man ju kunnat läsa den varje dag och fått sig ett jättegott skratt. Du har inga tips på sådana bloggar?

  3. ja det är synd att inte fler är lika öppna som din pappa, men visst är det kul med socialt missanpassade människor som söker kärlek!

  4. Du sökte ju på spraydate förut så vem är egentligen missanpassad?

  5. @Nick
    Jag ser inte direkt hur ett spraydatemedlemskap är tecken på att man är missanpassad. Dessutom lönade sig ju medlemskapet till slut. 🙂

Skriv ett par väl valda ord vettja!