Men vad är det för fel på Windows?

Om det laddat ned automatiska uppdateringar (mot min vilja eftersom jag sitter på jobbet och inte har administratörrättigheter och kan ta bort det) och jag väljer att starta om datorn senare, så vill jag väl för fan också få starta om datorn senare, när jag själv vill? Inte efter femton minuter, då Windows är rädd att jag glömt bort vad jag själv valde en kvart tidigare, och på nytt popar upp rutan så fokus försvinner från det man skriver.

Och råkar man då trycka enter i precis samma ögonblick som rutan har popat upp så kan man känna sig väldigt ägd. Detta vet Windows. Det är ren ondska. Personen som har kodat just denna funktion är djävulen. På riktigt.

3 kommentarer

 1. hej 🙂 ett par saker.

  popupen kommer inte för att microsoft tror att du är hjärndöd 😀 utan för att när den installerat sin uppdatering så är det vissa saker som inte fungerar på din dator. tex om det är en säkerhetsuppdatering så fungerar inte heller dina gamla säkerhetsuppdateringar innan datorn startats om, för att de har blivit disablade av den nya som kräver omstart för att kunna bli disablad.

  sen är det väl kanske inte microsofts fel att du inte är administratör på datorn? 😀

  nog med whine från mig, och fram med en lösning!

  START > RUN > sysdm.cpl – tryck enter, där kanske du kan välja att inte ha automatiska uppdateringar även om du inte är local admin, är inte säker.

  och jag vill dessutom tillägga att jag håller med om att de som har kodat windows är från helvetet.

  jag älskar dig daniel (F)

Skriv ett par väl valda ord vettja!