Ibland anar jag att jag har Aspergers syndrom. De brukar ju vara väldigt måna om rutiner, och bli ”störda” av saker som inte följer det mönster de tänkt sig.

Jag är just nu i en liten process med banken, gällande lån till nya lägenheten. Så därför skulle jag idag ta med mig en stor mapp med papper till jobbet, för att där scanna in dem och skicka till min bankman (eller bankkvinna i detta fall). Köpekontraktet, objektsbeskrivningen och säljkontraktet. Totalt typ tolv sidor med väldigt viktiga saker.

Tror ni jag hittade sakerna igår? Icke. ICKE! Under en halvtimmes tid letade jag igenom halva lägenheten. Jag hade en sån där retfull minnesbild av att jag lagt papprena på ett ställe, men inte tusan mindes jag var. Till slut hittade jag dem i en byrålåda, och var tvungen att lägga dem i en mapp jag sen placerade mot ytterdörren för att överhuvudtaget komma ihåg att ta med dem till jobbet.

Vilket jag faktiskt kom ihåg, tro det eller ej. Jag scannade in allt, mailade banken, och allt var frid och fröjd. Men behöver jag nämna huruvida jag kom ihåg att ta med kontrakten hem idag? O ja, de är kvar på jobbet. Och här kommer Aspergers-Daniel in i bilden. Detta stör mig nåt så fruktansvärt. Det är allt jag tänker på! Frågan är om jag ens kommer att kunna sova i natt. Med min tur så har väl någon stulit dem tills imorrn.

”Har du slängt kontrakten; har du gjort dig av med kontrakten?! Frank! Menar du allvar?! TA FRAM KONTRAKTEN! Du får dyka efter dem! Frank! Du får krypa in i öppna spisen som straff!”

1 kommentar

  1. Lagar du mat och tränar fortfarande? 🙂 Har ganska nyligen kommit igång med träningen själv…. hoppas jag lyckas att inte sluta denna gång 😛 Vill ha mer inlägg om hur det går för dig!

Skriv ett par väl valda ord vettja!