Mitt ex, det lilla livet, kanske borde läst detta. Men det hade nog inte gjort någon skillnad.

introvert

Nu låter det kanske som att jag är gravt mentalt handikappad, men riktigt så illa är det förhoppningsvis inte.

11 kommentarer

 1. Är det inte bättre att du själv lär dig handskas med dina issues än att förvänta dig att andra ska curla dig i relationer?

  För övrigt, där är den där ruttna kvinnosynen igen… ”det lilla livet”?!

  • Förklara för mig vart den ruttna kvinnosynen i ”det lilla livet” ligger?

   • Ja, jag ser gärna ett svar på det också. Herrejävlagud vad bajsnödig man måste vara för att se varenda litet ord som ett bevis på det påstådda kvinnoförakt jag tydligen har.

    Jag orkar inte försvara den där typen av halmstrån, träffa mig på riktigt och avgör om jag har en unken kvinnosyn istället.

    • Skapligt motsägelsefullt också då dessa feminister så ofta proklamerar att man ska få vara som man är. Men tydligen är detta endast applicerbart i de avseenden det passar in i deras egna argument.

     COME AT ME BRO… GIRLS, flamewars over here!

     • antoniusrex

      Att kalla en vuxen (får vi anta) kvinna för ”det lilla livet” är otroligt förminskande. Det är ungefär som att säga ”lilla flickan” eller ”lilla gumman.” Jag gjorde en snabb sökning i din blogg och såg att du använt ”det lilla livet” flera gånger, varje gång för att beskriva kvinnor. Det kan vara värt att fundera över. Mitt bästa tips är att inte ta allt så otroligt personligt, anmärker folk på ditt språkbruk så kan du faktiskt reflektera över det utan att bli förnärmad.

  • Fast då vet du inte vad introversion är. Det är en personlighetstyp, inga ”issues”.

   Dock inte sagt att jag inte har issues, dem försöker jag däremot jobba på.

 2. Hela problemet är ju att Daniel inte söker en jämbördig flickvän. Han söker en förstående sjuksköterska. Någon som vet ”How to care for…” lille Daniel och hans behov. Lycka till!

 3. fröken Gävle Svara

  Suck it! du var helt enkelt inte bra nog för ”de lilla livet”… släpp det och gå vidare! Hon är lycklig och träffat en så jävla bra kar, sluta älta och gå vidare, vad är de för mening och skriva sånna här inlägg?! seriöst?! Om jag hade vart de lilla livet hade jag seriöst tagit illa upp om jag ens hade orkat bry mig.. JAG veeet hur jävla mycket hon förändrades för DIN skull… HUR mycket hon försökte hjälpa dig, Så sånt här är bara jävla självömkande…Du är lite skrämmande tycker jag och då känner jag inte ens dej. Du kanske tror att du lämnar ut henne på nätet, MEN du lämnar bara ut dig själv till åtlöje. Visa respekt! tack och bock. de var min åsikt

  • Ja, det där var ju ett rätt onödigt och rentav elakt inlägg. Jag vet att M försökte ändra sig rätt rejält för mig. Det jag skrev var inte nånstans menat som att hon gjorde något fel i vårt förhållande.

   Men kul att hon träffat en bra karl, hoppas hon är lycklig. Det gör dock fortfarande ont att veta hur bra han är och hur dålig jag var, så om du ville såra mig så har du lyckats.

  • Vad är det för fel på dig? Om du nu har så mkt hat, kan du inte kommentera med ditt riktiga namn?
   Jävla människor som gömmer sig bakom alias när de vill såra andra människor.

   Du, fröken Gävle, är fruktansvärt pinsam.
   Vilket jag står för, utan ett alias som skydd.
   Om du har åsikter om det, välkommen: http://facebook.com/lundblad.cecilia

   //Cilla

Skriv ett par väl valda ord vettja!