Nu har äntligen svaret kommit: För att jag skämtade om papperslösa en gång i livet! Herregud, varför har jag inte vetat detta tidigare?! Här har jag gått omkring och levt i misär, och undrat varför kvinnor i allmänhet inte vill ha mig! Och så är svaret så simpelt?!

Jag ska givetvis inte skriva ett skämtsamt ord till angående papperslösa invandrare. Jag kommer att fullständigt ÖVERÖSAS av fitta!

papperslosa

3 kommentarer

  1. Men herregud, suck, hur svårt ska det va att ta ett skämt? Så himla löjligt, känns som folk är så ute efter att hugga på allt och alla nu för tiden, så uttråkade att dom bara måste missförstå andra för att hålla sig sysselsatta. Jag skämtar sällan om känsliga saker men jag har nog med vett i skallen för att inse när andra skämtar eller menar allvar. Känner man dig ens det minsta vet man att du inte är någon sjuk jävel. Man måste vara så galet korrekt numera att man blir kritiserad för minsta felsägning eller skämt. Helt sjukt! Dumstämplande om inte annat. Klart man tycker att deras öde är hemskt, det gör väl vilken sund människa som helst? Man måste faktiskt inte ta så seriöst på allt och bli upprörd. Orka!

    • Jag kan bara hålla med. 🙂 Jag är av åsikten att man får skämta om precis allt (men man kan ju ha lite taktkänsla beroende på sammanhanget, kanske inte skämta om cancer inför en person som förlorat någon i cancer nyligen). Sen får det ju vara lite smakfullt också. ”Haha, det finns papperslösa invandrare och har ett helvete varje dag, vad kul” skulle nog få tycka vore kul.

  2. Anna Stråmo Svara

    Haha, tänk att det finns människor i världen som har så sjukt lite att göra. Total avsaknad av humor och förmåga att tänka till lite själv verkar vara en sjukdom som sprider sig snabbt! Vad ska man säga?

Skriv ett par väl valda ord vettja!