Bland det värsta jag vet med nätdejting är de här episoderna där man blir vägd, mätt, och dömd som otillräcklig. Synad uppifrån och ner och sedan ratad som något katten släpat in.

Jag menar, okej om den man skriver till inte uppskattar ens charmanta raggningsrepliker och kasserar mailet, precis som med alla andra skamliga förslag skickade från hormonstinna muskelberg och medelålders blekfeta karlar. Sånt är livet på savannen liksom. Men det som känns – ända in i ens stackars nakna pojkhjärta – är när de läser det man skrivit… går in på ens profil… ögnar igenom ens presentation… och sedan vänder på klacken.

Jag vet att det kan bero på vad som helst, men det är svårt att inte ta det personligt. Inte sant?

3 kommentarer

  1. Woot vad är det här Daniel, skickar du rekryteringsmail till gamla kommenter…are 😉

    Vad har jag gjort för att förtjäna ett sådant VIP-mail?

    • Daniel Svara

      Nja, bara till dig faktiskt. 😀 Jag vet inte riktigt vad du gjort, men du är en spännande och värderad kommenter… are som inte kommenterat på ett tag. Så jag tänkte att du borde ha ett VIP-mail!

Skriv ett par väl valda ord vettja!