Och nä, det är ingen mening att älta mitt fd förhållande något mer. Jag trodde en sak, och jag trodde fel. Så min fd partner ringde och skällde ut mig efter noter igår, vilket gjorde mig ledsen eftersom jag tyckte vi hade ett så fint avslut annars. Och jag tyckte att det kändes som att min ”extrema pojkvänsmaterial:ighet”, det enda jag är riktigt stolt över med mig själv, tillintetgjordes totalt.

Nu vill jag aldrig höra något om det igen. Aldrig.

Så… Vad har ni gjort idag?

2 kommentarer

  1. är det slut är det slut. det bästa är att hålla sig ifrån ex x (see the point?) antal månader tills båda parter lugnat ner sig. annars blir det bara fel.

    gästblogg: hela denna vecka har jag suttit isolerad hemma och skrivit på en tenta som ska in i morgon eftermiddag. det går bra, jag känner att jag har flyt. synd bara att man inte har något som helst liv samtidigt. är jag riktigt duktig nu ikväll bör jag kunna sätta punkt för eländet och ägna morgondagen åt att städa min stackars lägenhet som fått damma igen till oigenkännlighet senaste dagarna (visst är jag duktig som prioriterar skolan, visst, VISST?). sen åker jag nog hem till familjen på kvällen och umgås och låter mig tas om hand. mm, längtar redan. och sen är det helg. SKÅL!

Skriv ett par väl valda ord vettja!