everybody-hates-meOkej, hur ska man tolka det när gamla skolkompisar plötsligt tar bort en som vän från Facebook utan ett ord? När de fortfarande är vän med 20 gemensamma vänner från den tiden? Men inte mig. De har alltså tagit bort endast mig.

Detta har hänt mig säkert fem gånger nu, och det är ändå bara de gånger jag har märkt.

Jag förstår inte riktigt varför. Jag tycker att jag är trevlig och snäll, och inte helt utan humor heller. Det torde väl räcka för att folk åtminstone inte ska tänka ”den där jäveln måste bort från min lista”? Men ändå så har jag en konstant känsla av att folk i allmänhet stör sig på mig, att jag är en sån där person man inte riktigt orkar med utan att man vet var skon klämmer.

Eller så har jag bara gammal hederlig låg-självkänsla-paranoia. Eller så ska man kanske inte bry sig så mycket hela tiden? Men ibland är det svårt, kära barn.

(PS. Detta är alltså inte fråga om något tyck-synd-om-mig-inlägg, utan det är bara ett litet fenomen som jag uppmärksammat och då undrar jag givetvis varför folk tar bort mig men inte någon annan.

Jag är inte deprimerad. Se, jag bifogar en smiley för att visa detta: :D)

1 kommentar

  1. Jag är med om samma sak hela tiden jag också. Tror att det är för att folk inte kan hantera min awesomeness 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!