***WINNING NOTIFICATION***‏
Från: British National Lottery (balaviji@singnet.com.sg)

This is to inform you that you have been
selected for a cash prize of 1,000,000
(British Pounds) held on the 22st of January
2010 in London (United Kingdom). The
selection process was carried out through
random selection in Our computerized email
selection system (ESS) London Uk.

Fill the below:

1.Full Name
2.Full Address
3.Marital Status
4.Occupation
5.Age
6.Sex
7.Nationality
8.Country Of Residence
9.Telephone Number

Agent Name: Mr. Fred Peters
Tel: +44 703 190 3544
Email: (mr.fredpeters20@yahoo.com.hk)

OMFG!! Jag har vunnit en miljon pund! Det är typ femton miljoner kronor! Fattar ni? Jag kommer aldrig behöva jobba igen! Aldrig behöva smöra för nån igen! Aldrig behöva betala min polska städerska i natura ig… Eh, ja.

Helt sjukt asså! Mr Fred Peters från London och hans magiska Datoriserade E-mailurvalssystem™ bara väljer just MIG av alla miljarders miljarder mail-adresser som finns på internet, och så mailar han mig från sin gratismail från Yahoo Hongkong! Va? Vad sägs om det? Så himla coolt! Tycker lite synd om britterna bara, deras nationella lotteri verkar lotta ut pengar till resten av världen också, vilket kanske ger dem lite dåliga odds. Dessutom verkar det vara problem med företagets mail, eftersom det brittiska lotteriet skickar från en adress registrerad i Singapore. Men men, strunt i det, mer pengar till mig!

Ska ge dem alla mina kontouppgifter ASAP och sen inkassera kosingen. Så börja slicka min bakdel redan nu!

3 kommentarer

  1. Jag har ingen moral i kroppen så jag ställer upp på vad som helst för en del av det 😉

  2. Haha. Jag fattar inte att dessa spammare inte ens försöker vara trovärdiga. Jag tänker först och främst på adressen. Får mig att osökt tänka på ett mail som mamma vidarebefordrade till mig. Det var nån slags virusvarning från Telia som sändes från en säkerhetsansvarig, från hennes "enskilda" jobbmail, alltså t.ex. johan.nilsson@telia.se. Jag fick förklara för mamma att det med 99,99% säkerhet var själva mailet som var "viruset", dels pga att det skickades från Telia och inte från McAfee e.dyl. (vad har Telia med antivirus att göra), dels pga att Telia skickade massa mail till privatpersoner (hur kände Telia till hennes mailadress som är av helt annan domän än Telias) och slutligen, pga att det inte skickades från virusalerts@telia.com eller liknande, men istället från en enskild medarbetares adress.

Skriv ett par väl valda ord vettja!