Igår var jag och min kompis Robert på Heron City och dansade dansmatta och sköt lite terrorister. Det behöver man göra ibland.

Jag kom precis att tänka på en sak, apropå det. En gång för länge sedan när jag var där så hade vi precis ätit på mcdonalds innan vi skulle spela lite arkadspel. Så jag hade med mig min stora mcdonaldsbägare med fanta som jag ställde ifrån mig bredvid förarstolen. Vi skulle nämligen köra lite bil, förstår ni. När åkturen var över hade jag givetvis glömt bort allt vad fantan hette och slog omkull den. Inte så mycket att göra åt, tänkte jag och gick därifrån.

Precis när vi gick så kom en småbarnfamilj och skulle köra bil även dem. Då hörde man hur de förtvivlat pratade med varandra angående om deras ettåriga dotter precis kissat ner golvet eller inte.

😀

2 kommentarer

  1. pantat att inte torka upp efter sig.
    seriöst, det är inte shysst!

Skriv ett par väl valda ord vettja!