• Jag drömmer ofta samma drömmar, tror jag iaf, inte helt säker, precis som du säger, det kanske är del av drömmen att jag drömt allt förut. I dom drömmarna vet jag oxå att allt är en dröm som jag drömt förut och jag vet precis hur allt ska gå, men jag gör allting lika dant ändå.

  En dröm är t.ex. om att jag och min lillasyster måste hinna med ett flyg (har ingen lillasyster i verkliga livet, helt orealistiskt bara det). Det är en jättelång gate fram till planet och våra föräldrar är med, men dom hoppar på någon slags elbil, men jag eller min lillasyster tappar en ryggsäck så vi missar bilen (som inte kan stanna och vänta in oss tydligen, mycket märkligt).

  Vi försöker springa, vilket alltid går så SJUKT sakta i drömmar, man kommer ju ingen vart alls, men vi stöter på ett par rollerblade:are och lånar deras rollerblades. Dock är det inte vanliga rollerblades utan såna där extreme-rollerblades där man har rollerblades överallt, fötterna, knäna, händerna, ryggen osv.

  Med hjälp av dessa extreme-rollerblades så lyckas vi iaf med planet (igen, jag har drömt detta minst 2 ggr nu). Det verkar även vara en film, för det kommer eftertexter där man ser oss komma tillbaka ifrån flygresan och då har vi blivit experter på extreme-rollerblades och åker runt med dom i hela flygplatsen och gör häftiga tricks.

  Senaste gången jag drömde detta så kom jag ihåg att eftertextsekvensen skulle hända och försökte komma ihåg hur vi såg ut när vi åkte så där bra, så att vi skulle vara bättre redan innan när vi skulle hinna med planet. Sjukt orealistiskt.

  Och så skulle jag bara vilja skriva "rollerblades" en gång till.

  Extreme-rollerblades.