• haha XD ja se männskligheten

 • Linnean

  Det är lugnt Daniel, du kan bli munk istället. Gå in på TV3 Play och titta på Lyckan i LA. -På tal om dagens tjejer i ett tidigare inlägg-. Då känns strax munkalternativet riktigt lockande..

  • Nja, jag klarar mig. Jag såg trailern och det räckte där. Fy på TV3 att fortsätta sända den där typen av program.

 • Åh jag blir så less på sådana människor som inte kan be sina ungar sköta sig, jag vet att det är svårt och vissa ungar blir ännu värre när de försöker säga till de men gör något, lite iallafall! Att han använde dig sådär, vilken svingubbe!

 • Jennifer

  Daniel, jag måste bara säga att din blogg förmodligen är den mest klockrena jag läst! Mitt hopp för hela bloggvärlden var sedan länge bortblåst men din får mig att börja tro igen!

  • Tack snälla! Mitt hopp för unga tösers humor (baserat på ditt namn och det jag lyckades stalka fram på facebook) var sedan länge bortblåst, men du (och kommentarer som denna) får mig att börja tro igen! 🙂

 • Läskig tjej från Helgon

  Jag har också blivit utpekad som den där som barnen får bo hos om de inte är snälla. Grannungarna. De går under kodnamnet djävulsbarnen hos oss. Det kändes inte riktigt helt ok.