• knicke

  Jag är kille och blir t o m häpen ibland. Du får börja visa den romantiska och passionerade sidan av Daniel Werner. 🙂

 • antoniusrex

  Du tycker inte att det kan vara värt att fundera över i stället för att skämta bort? Din blogg kanske är missvisande men ditt liv verkar kretsa oerhört mycket kring sex. Det är inte ofta man ser ett inlägg i bloggen som inte innehåller någon sorts referens till sex.

  • Jag har en sådan humor, bara. Den kanske är missvisande ibland.

 • Nu vill jag inte vara den som är den, men det ligger kanske någonting i det hela. Inte bara att du ‘har en sådan humor’, utan att det du söker efter i din jakt efter sex och relationer kanske inte är vad du tror du söker efter. Vet du varför det är så viktigt för dig, sex och relationer?

  • Jag gissar att det är en blandning av låg självkänsla sedan mobbing i högstadiet, vilket har fått mig att längta efter bekräftelse från andra. Sedan också det att jag växt upp i nära relation till min mamma, vilket nu ger mig en längtan efter någon som kan erbjuda samma trygghet.

   Hoppas det var svar på frågan. Jag genomgår just nu en utredning gällande just denna problematik, men med tanke på Sveriges urusla psykvård är det inte ens säkert att jag får en remiss till en terapeut.

   • Jag minns inte var jag läste det, men det var nån som pratade om vilken sorts kvinna män letar efter efter när de söker en partner, med en jämförelse med familjerelationer. Vissa söker en mamma (någon som kan ta hand om en), vissa söker en dotter (någon som man kan ta hand om), och vissa söker en syster (någon som man kan dela resan med).

    Den första (söker en mamma) är osund, eftersom tjejen inte vill ta hand om sina framtida barn OCH sin partner. Hon vill se någon som kan ta hand om barnen med henne.

    Den andra (söker en dotter) är osund, eftersom tjejen känner sig överkörd och inte har någonting att säga till om. Många ”bad boys” sätter tjejer i det här facket, vilket funkar jättebra om de haft knepiga relationer till sina egna pappor, men håller sällan i längden.

    Den sista (söker en syster) funkar bäst, eftersom man delar på ansvar och – först och främst – inte kommer in i relationen med behov och krav redan från första början.

    … fast nu tänker jag mest högt, egentligen.

    • Jag TROR att jag söker en syster, jag känner inte alls igen mig i att jag letar efter nån som kan ta hand om mig (eller vice versa). Men däremot tror jag att den nära mamma-relationen kan ha spelat in väldigt mycket i behovet av trygghet.

     Men med trygghet menar jag inte nån som tar hand om mig, utan mest att man kan vara sig själv med någon.

     • Det låter rimligt. 🙂 Jag hoppas du hittar det du letar efter!

 • Ellen

  Hittade precis din blogg och måste säga att den är väldigt roande, gjorde min dag! Haha.

 • sofie

  Jag måste säga att jag inte alls håller med henne. Eller… grejen är väl den att vem har inte ett lite osunt förhållande till relationer och sex? Dessutom är det två universella ämnen som är lätta att skämta OCH prata allvar om, så det är inte jättekonstigt att man som bloggare väljer att skriva mycket om det.