• Eva

  Det är förvisso många år sen jag såg filmen men jag har en heeeeelt annan uppfattning om Jenny. Hon var ju gnällig, klängig och så tråkig att klockorna stod stilla..

  • Hon var visserligen tråkigARE än den andra bruttan, men jag tycker inte att hon var särskilt tråkig. Hon bjuder ju hem folk på middag, sjunger låtar vid pianot och verkar vara rätt normal. Hon den andra är bara jobbig. 🙁

 • Blåbärskakan

  Handlar inte filmen om att följa det som känns rätt och att det inte nödvändigtvis är det som ser rätt ut på papper? Jenny är väl rätt utifrån på alla sett, men känns det inte som det ska så ska man våga satsa på något annat, även om ingen förstår. Det kan jag relatera till i alla fall 🙂

  • Joo, så är det förmodligen. Men jag fattar liksom inte varför! Han har en perfekt tjej (enligt mig).

   Det har inget med rullstolsbundenheten att göra, det kan jag fatta moralkakan i. Han satsar på en tjej med ett handikapp, osv. Det är ju fint. Men hon är ju helt fucked up! Fattar liksom inte, Jenny är ju så mycket mer hans typ.

 • Jag såg filmen med min flickvän. Snyft snyft ='(

  • Självklart gjorde du det! Alla har en flickvän utom jag. 🙁

 • Blåbärskakan

  Haha! Ja det är ju tur att det finns killar för oss tjejer som är lite lagom fucked up också 😉 Och ett tips från en tjej som har erfarenheter från dejtingsidorna, skriv inte ”Alla har flickvän utom jag :(” där. Då kommer ingen Jenny skriva till dig 🙂

  • Men jisses. Ta mig inte för en fool här, va! Självklart är det inget jag skriver där. Och det jag skrev ovanför var menat som tragikomik, inte enbart tragik.

   Fan. Jag hatar när jag måste förklara min humor. 🙁

 • Tootsie

  Jag har inte sett filmen, men jag blir instantly väldigt o-kär i den där andra bruttan som verkar dryg och väldigt omysig. Mysig är viktiga grejer.