• Nej vet du vad. Tjenixen är väl ändå den fulaste hälsningsfrasen?

 • <blockquote cite="#commentbody-733">
  Emsan :
  Nej vet du vad. Tjenixen är väl ändå den fulaste hälsningsfrasen?

  Icke! "Ja gomorron hejsan" låter som nåt Bengt Alsterlind skulle kunna säga. *grinar*

 • Hahaha.. "Tjabba tjena hallå" kanske, då hade du varit ruskigt ball ;p

 • Dupa
 • Patrick

  @Dupa

  Vad duktig du är på att rita Dupa 😀

 • Robert

  Jag lyckades säga "Ursäktahejsan" en gång… Så jag tror att jag klår dig faktiskt 😀

 • Gustav

  Ringde Webhallen idag innan jag gick hem och sa "Hej, det här är Gustav och jag ringer från X". Tror inte de brydde sig så mycket om att jag jobbar på X… Som straff fick jag släpa hem 15 kilo trumset på bussen.

 • <blockquote cite="#commentbody-762">
  Gustav :
  Ringde Webhallen idag innan jag gick hem och sa “Hej, det här är Gustav och jag ringer från X”. Tror inte de brydde sig så mycket om att jag jobbar på X… Som straff fick jag släpa hem 15 kilo trumset på bussen.

  Hahah, jag har sagt att jag ringer från X många gånger när jag ringt privatsamtal. Alltid lika kul. 😀