• Carro

  Snubbla in här, genom ett slentrialt klickande på olika länkar.
  Kikat runt på din sida och kan ju såklart inte hålla mig från att skriva!
  Så, här skriver jag… Inget vettigt eller så, men lämnar iaf ett litet spår. 🙂

 • Mimmi

  Haha, jag skulle föreslå Kamrat om det inte var så att alla jag har pratat med där är dumma i huvudet xD

  Har iofs inte pratat med en enda tjej… o.O

 • Sandra

  Happy Pancake! Killen jag dejtar nu träffade jag där.. och han är ett riktigt guldkorn 🙂

  • Tack för tipset, men njäe. Du är kvinna, dejtingsajter funkar för dig. Jag är man. Jag måste ligga på som bara fasen för att ens få något svar.

   Liksom, av 100 meddelanden får man 10 svar. Av de 10 svaren är 5 trevliga. Av de 5 trevliga svaren är 2 intressanta. Av de 2 intressanta svaren är 0,3 något som skulle kunna bli något.

 • Sandra

  Baha.. funkar? Vet du hur många jag har behövt blockera? Vet du hur många idioter jag har träffat? Att säga att det funkar.. näe, det skulle jag inte direkt påstå 🙂 Men är väldigt glad över att jag inte gav upp och fortsatte leta..

 • testa snuttis

 • Tootsie

  Hahahah åh. Emocore är my guilty pleasure.

 • Millan

  Men onlinespel av alla dess slag måste väl ändå vara en guldgruva? Har träffat trevligt folk genom både WoW och ”draw something” (i telefonen), nu är jag inte intresserad av något ”dejtande”, av förklarliga själ, men jag kan ändå tänka mig att det funkar!

  • Jamen du är kvinna, onlinespel är ju en guldgruva för DIG. Inte så konstigt. Men för en kille att träffa en tjej genom typ WOW, då ska man ha en himla tur.

 • P-A Fahlberg

  Jag hamnade på denna sida av en slump och jag måste ju säga att det var verkligen rätt ställe jag hamnade på.. du skriver om nätet o vart man träffar nytt folk.. du dissar FB.. men jag skulle vilja säga att du bör omvärdera dig där.. finns massor av grupper på FB som du kan hitta trevligt folk på.. jag ska själv träffa en tjej idag som jag pratat med över en månad som jag träffade på en söker fb vänner grupp. så det funkar!