• Hahahah! Jag tycker synd om dig. Men tänk om hon inte har några vänner och bara vill konversera lite!?

  Man vet aldrig.

 • Linnean

  Ja men det är ju hemskt! En vänlig kvinna som tar sig tid att prata med dig som hon misstänker är ganska ensam och asocial. Korpulent och enögd och som faktiskt tror att du vill höra hur läget är när du frågar. Det är fruktansvärt. Kan inte avgöra vilket som är värst.. Såna människor borde inte få gå fria. De borde verkligen spärras in. Så att vi andra får vara ifred. Vi som är normala.

 • Fast hon är elak i allt hon säger. Och berättar saker jag inte vill veta, som t.ex privata angelägenheter om hennes familj.

  Det är det jag inte klarar av, inte bara det att hon pratar med mig. Så asocial är jag inte, även om mina inlägg på den här bloggen ibland får folk att tro det.

 • J

  Måste bara tillägga nåt som inte alls har med inlägget att göra. Har du kollat på legouställningen i skrapan?

 • Nä! Älskar när människor helt spontant börja prata med en. Det är ju riktigt trevligt. ”Oj, svår acne, har hon provat gå till doktorn?” DOCK är det stor skillnad när folk bara pratar randomn om deras liv och när de börjar lägga sig i MITT liv…

  Men det beror på. Just detta med att säga att 1,5 liters är billigare.. jag vet inte, känns inte som en ”personal blow” direkt^^

  • Njaaa, inget personal blow, men det är sättet hon säger det på. Man kan ju tipsa om att köpa en 1,5 liters julmust. Och sen kan man säga det som att hon tycker att jag är fullständigt dum i huvudet om jag inte gör det. 🙂

   • Hehe, men behandla frågan helt seriöst då, ”ja du ser lilla tanten, små flaskor har flera fördelar. Imorgon ska jag exempelvis ha med en i väskan och då är den mycket smidigare. Vill man dessutom bara ha lite julmust över en längre period är det bättre med två mindre för då håller sig kolsyran bättre. Om jag däremot ville dricka 1,5 liter julmust på en gång eller bara ha den hemma skulle jag köpt en stor”.

    Du kunde öppnat hennes värld för 50cl flaskor!

    • För att göra det skulle det krävas flera saker. Att jag är socialt kompetent, att jag inte är jättetrött, och att jag inte hatar människor. 😀

 • Olle_P

  Stackars tant, hon är nog bara ensam 🙁

 • Jaha… Det här backfire:ade ju rätt rejält. Här kommer jag och berättar om tanten som är elak och hemsk mot mig, och så tar ni HENNES parti!

  DRA ÅT HELVETE MED ER ALLIHOP!!! *smäller i dörren*

 • Hoppetozzan

  Haha! Stackars dig, jag hade inte heller tyckt om henne!