• Jennie

  Hahahahaha! Undrar om vi inte har samma skrivbord alltså.. Jag löste skiten på exakt samma sätt, inga lådor 🙂 Man är ju inte övermänskligt skicklig på att bygga, som IKEA gärna vill att man ska vara. Vi har nog spenderat runt 30 000 sammanlagt på IKEA-möbler och tjafs och inte en enda grej har blivit rätt. Man har fått kompromissa lite. 😉 Då känner jag att jag har vunnit över IKEA-möbeln.

  • Jag anar att det är små tomtar som konstruerar IKEAs möbler, som med sina små tomtehänder skruvar in de små tomteskruvarna med sina tomtemejslar. Mina manliga machohänder klarar inte av sånt. 🙁

   PS. Har nu publicerat en bild på helvetet.

 • Jennie

  Det var ju ett väldigt fint skrivbord då 🙂 Det var inte samma som jag har, men det ser utan tvekan ut att vara ett helvete att bygga.. Nästa gång (om det blir nån nästa gång) så ska jag se till att beställa montering. 😛

 • Danne bloggar igen! Mera! Mera!

 • su

  min far fick äran att bygga ihop det där skrivbordet åt mig. gick bra för honom men nu hatar jag det, det är ju ändå litet och lådan går ju inte att dra ut så långt som jag vill. ska ta med det på en studentfest och elda upp det 🙂

  • Hahah, åh! Ta bilder på det, jag vill se ett sånt skrivbord brinna.